fbpx

Науково-практична конференція з нагоди 100-річчя видатного вченого І. І. Крижанівської

В цьому році видатному вченому, педагогу, лікарю, організатору вищої медичної школи, професору Ілоні Іларіонівні Крижанівській виповнилося б 100 років. З цієї нагоди 15- 16 травня на базі Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара відбулася науково-практична конференція «Актуальні питання внутрішньої медицини». Організаторами конференції виступили Дніпропетровська медична академія МОЗ України та Департамент охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації, а серед учасників заходу були представники Житомирської фармацевтичної фабрики «Vishpha».

Дніпропетровська конференція Вішфа

Відкрив конференцію професор Курята О.В., який розповів про І. І. Крижанівську, як про видатного лікаря, вченого та вчителя.

Професори Новицька-Усенко Л.В. та Іпатов А.В. підкреслили вагомий вклад Ілони Іларіонівни у розвиток медицини.

Вішфа на Дніпровській конференції

Продовженням конференції стали доповіді інших учасників, які стосувалися основних захворювань сучасності та їх лікування.

Зокрема, професор Моісеєнко М.М. виступив з доповіддю «Інфекції нижніх і верхніх сечовивідних шляхів», в якій розповів про ефективність використання в комплексній терапії https://uroholum.com.ua/">препарату Урохолум.

Стенд Вішфа на Дніпровській конференції

Присутні мали змогу поставити представникам компанії «Vishpha» додаткові запитання про застосування препарату та його цілющі властивості.

Поделиться статьей:

Перейти на українську версію сайту?