Гінкго білоба – найзагадковіше і найдавніше з усіх відомих людям дерев. Вважається, що на Землі Гінкго білоба існує близько 150 мільйонів років. І це єдине дерево, яке першим проросло на заражених ядерним вибухом територіях Хіросіми.

У Китаї гінкго білоба називають срібним абрикосом, а китайці його люблять за цілющі властивості. У дереві міститься антиоксидант, який зміцнює імунну систему і затримує старіння клітин. Крім того, він прискорює засвоєння глюкози мозком. А на Тибеті монахи п’ють відвар з листя гінкго, щоб не спати ночами під час молитов.

В Європі дерево високо цінується за свої воістину чарівні властивості – здатність активізувати мозкову діяльність і зберігати пам’ять і ясність мислення до глибокої старості.

Саме тому сухий екстракт листя цього дивного дерева став основною лікарського препарату Меморин від фармацевтичної фабрики Vishpha.

Меморин показано для застосування при синдромі Рейно, порушення слуху і зору, при підвищеній втомлюваності, нервового і психічного виснаження, порушення сну, при наслідках інсульту, черепно-мозкових травм, які супроводжуються порушеннями пам’яті і уваги. А так же при хворобі Альцгеймера.

Меморин, завдяки екстракту гінкго, нормалізує обмін речовин в клітинах головного мозку, насичуючи їх киснем і глюкозою, покращує мікроциркуляцію крові. Сприяє розширенню дрібних артерій, тонізує вени, регулюючи тим самим потік крові в судинах. Робить позитивний вплив на нервову систему.

Препарат добре і швидко абсорбується. Повністю виводиться з організму протягом 72 годин, за допомогою нирок і легень.

Єдиним протипоказанням для прийому Меморин служить індивідуальна непереносимість компонентів препарату.

Слід неодмінно відзначити, що швидкого поліпшення пацієнт відразу не відчує, адже натуральні препарати діють м’яко, але і надають кращий ефект на загальний стан організму, що не засмічуючи печінку, нирки та інші «фільтри» організму. Тому мінімальний термін прийому Меморин – 3 місяці щодня тричі на день. Перші помітні поліпшення пацієнт відчуває вже після першого місяця лікування.

За даними досліджень науково-дослідного інституту натуральних продуктів США, при вживанні препаратів на основі сухого екстракту Гінкго білоба, поліпшувався процес мислення і пам’яті в осіб з деменцією, стан при хворобі Альцгеймера. При цьому, терапевтичний ефект після курсу лікування зберігається до 1 року.

Приймайте Меморин і ясність мислення збережеться з вами до глибокої старості.