fbpx

Беліса

Захворювання нервової системи

22.07.2021

Нервова система людини - центральна (ЦНС) і периферична (ПНС) - являє собою багатоскладову структуру, який пронизує органи і тканини людського організму.

Захворювання нервової системи- Фото 1

Завдяки нервовій системі здійснюється регуляція найважливіших функцій людського організму, в тому числі здатність відчувати, диференціювати і адекватно інтерпретувати явища зовнішнього середовища, зберігати та обробляти отримані дані.

Сигнали, що біжать по нервах, надають можливість людині чуттєво пізнавати зовнішній світ у всьому його різноманітті. Нервова система має складну і крихку будову, тому різні травмування, ураження і патології (в тому числі, які мають спадкову етіологію) можуть перешкоджати її безперебійному функціонуванню.

Нервова система (НС) забезпечує функціональну єдність всіх органів і систем людини, а також здійснює його зв’язок із зовнішнім середовищем.

Захворювання НС негативно зображується на фізичному стані всього організму. При захворюваннях НС може боліти і голова, і головний орган кровообігу – серце.

Найпоширеніші захворювання нервової системи

До найбільш поширених патологій НС відносяться такі захворювання:

– гострі патологічні стани, які зачіпають важливі артерії, кровоносні судини мозку;

– інфекційні хвороби центральної НС;

– патології ЦНС літніх людей;

– захворювання НС, мають спадкову, генетичну схильність;

– різні розлади у функціонуванні ПНС і ін.

Симптоми захворювань нервової системи досить різноманітні. Основні загальні ознаки захворювань нервової системи: підвищена стомлюваність, болі в м’язах, запаморочення, інсомнія, підвищена тривожність, нав’язливі думки, страхи, підвищена чутливість до гучних звуків, яскравого світла, вегетативні порушення і ін.

При захворюваннях центральної, периферичної НС лікар призначає відповідні лікувальні процедури, медикаментозне лікування. У складі комплексної терапії неврологічних патологій та профілактиці їх ускладнень, добре зарекомендував себе комбінований рослинний препарат Беліса для лікування захворювань нервової системи від компанії Vishpha, який можна купити за доступною ціною в аптеці вашого міста без рецепта.

Детальніше про препарат

Застосування лікарського фітопрепарату Беліса у складі комплексного лікування

Лікарський фітопрепарат Беліса в краплях використовується в комплексному лікуванні астенічного синдрому психогенної етіології, гиперстенічної неврастенії, захворюваннях центральної нервової системи, периферичних неврологічних патологій, безсоння, забезпечує седативний, заспокійливий ефект, також використовується для терапії інших неврологічних патологій, таких як:

– нервово-психологічні перевантаження;

– дратівливість, висока стомлюваність;

– нейроциркуляторна дистонія (ВСД);

– пригніченість, страхи, тривожні, депресивні стани;

– зниження концентрації, уваги, пізнавальних здібностей;

– коливання артеріального тиску, серцевого ритму, відчуття нестачі повітря, неприємні відчуття за грудиною та ін.

Профілактика захворювань центральної, периферичної нервової системи – це уважне ставлення до свого фізичного і психічного здоров’я. Препарати на основі рослинних екстрактів часто виявляють свою дію в міру накопичення активних компонентів в організмі, тому приймати фітопрепарат рекомендується згідно з інструкцією.

Ефективний фітопрепарат Беліса має заспокійливу, спазмолітичну дію, бореться з емоційним перенапруженням, нормалізує сон, забезпечуючи його необхідну тривалість, знижує дратівливість, нормалізує настрій, усуває підвищену тривожність, фобії, стабілізує показники артеріального тиску, частоту серцевих скорочень, нормалізує серцевий ритм, не викликає сонливості вранці, підвищує життєвий тонус.

Купити лікарський препарат в Україні за доступною ціною

Українська фармацевтична компанія Vishpha є виробником ефективних лікарських препаратів на основі натуральних рослинних і тваринних компонентів, а також з використанням синтетичних формул, які засновані на масштабних наукових розробках, експериментальних дослідженнях, спрямованих на створення високоефективних фармакологічних з’єднань.

Фармакологічна компанія Vishpha пропонує різноманітний асортимент високоякісних лікарських засобів, препаратів при захворюваннях нервової системи, астенічних станах, синдромі хронічної втоми, астенії, перевтомі для дорослих і дітей від 12 років, які можна купити онлайн, скориставшись інтернет-сервісом, актуальна ціна вказана на сайті.

Продаж медикаментів фармкомпанії Vishpha здійснюється через аптеки України, багато з яких працюють цілодобово і мають зручну локацію для клієнтів. Отримати замовлений товар можна в зручно розташованої аптеці вашого міста.

Поділитися статтею: