fbpx

Люгс

Люгс – біль в горлі під прицілом!

23.10.2017

Люгс - потужний засіб проти болю в горлі!

Люгс – біль в горлі під прицілом!- Фото 1

Переохолодження організму, точно так же, як перегрів, можуть привести до однаково неприємних наслідків – ангіна не потребує особливих умовах і не чекає запрошень. Вона завжди готова надовго укласти вас в ліжко. Біль в горлі – перший симптом, який сигналізує про проблеми. Ігнорувати її неможливо і небезпечно. Патогенні мікроорганізми, опинившись в сприятливих умовах, починають інтенсивно розмножуватися, викликаючи ангіну, тонзиліт, фарингіт і інші ускладнення. Хворіти – заняття малопривабливий. Лежати ж в ліжку з ангіною, в той час як на роботі накопичується гора невирішених питань, а життя мчить повз, даруючи свої радості тим, кому дозволяє здоров’я, прикро і, врешті-решт, може призвести до низкою різноманітних ускладнень, як у діловому, так і в особистому житті. Тому, при перших же ознаках першіння в горлі, необхідно негайно локалізувати інфекцію.

Як же швидко позбутися від болю в горлі? Перший засіб від ангіни – препарати на основі йоду, які давно вже застосовуються в оториноларингології. Йод – відмінне антимікробний засіб, до того ж має імуностимулюючий ефект. Свого часу на основі йоду було розроблено чудові ліки Люголь – максимально ефективне і абсолютно безпечне. Ось тільки з його застосуванням починалися проблеми, так як обробити горло Люголя – завдання для фахівця, самостійно з цим впоратися неможливо. Та й задоволення ця процедура не доставляла, а у дітей, як у особливо чутливих пацієнтів, викликала відвертий протест. Ще один чудовий засіб від болю в горлі – настоянка евкаліпта, добре відома своїм пом’якшувальною і протизапальну дію. Ось тільки в горлі евкаліптова полоскання не затримується досить довго, щоб надати необхідний лікувальний ефект. Зрештою, фахівці компанії Vishpha розробили препарат під назвою Люгс, який вдало поєднує в собі настоянку евкаліпта і йод. Таким чином, в одному флаконі протизапальні та антисептичні властивості евкаліпта доповнили вплив йоду на патогенну мікрофлору, пом’якшивши при цьому органолептичні властивості препарату.

Тепер кожен може абсолютно самостійно, а головне швидко і ефективно позбутися від болю в горлі. Адже препарат Люгс – це спрей з високою концентрацією лікарських речовин, який легко і просто, рівномірним шаром розпорошується в горлі, швидко впливаючи на запалені ділянки. Спрей від болю в горлі Люгс складається з безпечних і натуральних компонентів, а значить, може застосовуватися навіть при лікуванні ангіни у дітей. Люгс зручно використовувати в будь-якій обстановці, на відміну від прийому таблеток, лікування спреєм займе лічені секунди. Живіть, працюйте, відпочивайте активно і без перешкод! Спрей Люгс допоможе позбавити вас від неприємних симптомів. Люгс – потужний засіб проти болю в горлі!https://www.vishpha.ua/ua/articles/2017/10/23/#top">

Поділитися статтею: