fbpx

Бактіаліс

Імпетиго у дітей

22.07.2021

Бактеріальні інфекції шкіри являють собою окрему групу дерматологічних патологій шкірних покривів. Етіологією захворювань є проникли в організм інфекційні агенти.

Імпетиго у дітей- Фото 1

Для розвитку хвороби недостатньо лише патогена, для того, щоб інфекційний агент активно проявляв себе в організмі, розмножувався, викликав запальну реакцію, пустули, порожнинні елементи шкірної висипки, заповнені гноєм, виділяв в організм токсини, порушував функціонування органів-фільтрів, необхідні сприяють цьому умови , наприклад, зниження імунітету, недостатній догляд за шкірних покривів, мікротравми.

Бактеріальні інфекційні захворювання шкірних покривів класифікують як інфекції шкіри, м’яких тканин і гострі інфекції шкірних покривів, структур. Первинними патогенами при інфекціях шкірних покривів, м’яких тканин є аспорогенні грампозитивні хемоорганотрофні факультативно-анаеробні бактерії і аеробні мікроорганізми, включаючи метицилінстійкі золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus).

Особливості захворювання

До інфекційних хвороб шкіри, м’яких тканин відносять імпетиго – бактеріальну шкірну інфекцію верхніх шарів епідермісу, викликану факультативно-анаеробними бактеріями і аеробними мікроорганізмами або їх комбінацією. Спосіб передачі інфекції – контактно-побутовий шлях.

Високий ризик інфікування зберігається у дітей в ДНЗ, школах. Захворювання частіше локалізується в зоні носогубного трикутника, проявляється поверхневими бульбашками на шкірі (фліктени), гнійними висипаннями, мокнучими ранами (з ілюстраціями). Патогени (бактерії, мікроорганізми, кишкова паличка і ін.) Можуть постійно перебувати в організмі, на шкірі, на слизових оболонках, при високому імунітеті ці інфекційні агенти не викликають дерматологічних хвороб. Інфекція може проникати в шкіру при порушенні цілісності шкірного покриву через порізи, подряпини, розчісування і т.д.

Якщо імунітет знижений, патогени після впровадження починають стрімко розмножуватися, використовуючи пошкоджену середу епідермісу, викликаючи різні шкірні захворювання, в тому числі імпетиго.

Лікування імпетиго у дітей

Класифікують кілька типів патології, кожен має свої особливості перебігу, відрізняється симптоматикою. Вульгарне імпетиго у дитини виникає як ускладнена форма стрептококкового типу шкірного захворювання, супроводжується сильним свербінням, вимагає негайного лікування, щоб уникнути поширення інфекції в глибокі шари епідермісу.

Зазвичай антибіотиком вибору при лікуванні імпетиго є мупіроцин, на основі якого компанією Vishpha створений препарат Бактіаліс для лікування бактеріальних інфекцій шкіри. Антибіотик затримує зростання і розмноження бактерій в мінімальних концентраціях, в підвищених концентраціях при місцевому застосуванні має бактерицидні властивості. Мупіроцин активний відносно грампозитивних аеробних, факультативно-анаеробних бактерій, що викликають розвиток шкірних інфекцій.

Бактіаліс показаний для зовнішнього застосування при первинних, вторинних бактеріальних інфекційних захворюваннях шкіри, незначних її пошкодженнях. При поглинанні через пошкоджені шкірні покриви антибіотик швидко синтезується і виводиться нирками.

Своєчасна, коректно призначена терапія, дотримання рекомендацій лікаря дозволяють досить швидко вилікувати імпетиго у дітей препаратом Бактіаліс.

Бактіаліс – антибіотик для лікування бактеріальних інфекцій шкіри

У лікуванні інфекційних захворювань шкіри, м’яких тканин найбільш часто використовуються антибіотик для місцевого застосування на основі мупіроцину. Це потужний антибактеріальний засіб для зовнішнього застосування, активна дія якого спрямована на придушення інфекційних дерматологічних захворювань. Препарат активний до більшості грампозитивних аеробних, факультативно-анаеробних бактерій, мікроорганізмів, що викликають інфекції шкірних покривів (золотистий стафілокок), має антибактеріальну активність щодо грамнегативних мікроорганізмів (кишкова, гемофільна паличка), має бактерицидну і бактеріостатичну властивості..

Бактіаліс може призначатися лікарем дорослому, дитині з 2 місяців для лікування імпетиго, фурункульозу, фолікуліту і інших дерматологічних патологій інфекційного, неінфекційного генезу, застосовується зовнішньо.

Купити антибіотик для лікування бактеріальних інфекцій шкіри за доступною ціною в Україні

Фармацевтична компанія Vishpha пропонує різноманітний асортимент високоякісних лікарських препаратів, в тому числі антибіотик Бактіаліс для лікування бактеріальних інфекцій шкіри для дорослих і дітей з 2 місяців, який можна купити, скориставшись інтернет-сервісом, актуальна ціна вказана на сайті. Отримати замовлений товар можна в зручно розташованої для вас аптеці. Продаж медикаментів фармкомпанії здійснюється через аптеки України, багато з яких працюють в режимі 24/7 і мають зручну локацію для покупців.

Фармакологічна компанія Vishpha – один з лідерів на фармацевтичному ринку України – виробляє якісні антибактеріальні препарати місцевого застосування для лікування бактеріальних інфекційних захворювань шкіри, м’яких тканин, які надають бактерицидну і бактеріостатичну дію, які також можуть використовуватися для терапії шкірних ушкоджень неінфекційного генезу. Вся продукція сертифікована і відповідає стандартам якості, ціна – доступна

Поділитися статтею: