fbpx

Бактіаліс

Лікування симптомів фолікуліту

22.07.2021

Не завжди вдається встановити причину такого інфекційного захворювання як фолікуліт. Його може спровокувати підвищене потовиділення, отримана травма, наслідки тертя шкіри.

Лікування симптомів фолікуліту- Фото 1

Все це створює сприятливі умови для розвитку інфекції в результаті попадання збудника. Їм може бути грибок, бактерії, вірус або паразити. Бактеріальна етіологія найчастіше зустрічається у любителів гарячих ванн при неправильній обробці води. Симптоми даного захворювання можуть проявлятися у вигляді роздратування шкірного покриву, свербіння або легкої хворобливості. Навколо фолікулів виникають пустули або запалені вузлики. Уражене волосся випадає, а на їх місці виникають папули.

Фолікуліт може виникати на волосистій частині голови, ногах і лобку, так чим його лікувати? Ніколи не варто займатися самолікуванням, завжди краще звернутися за допомогою до лікаря, в даному випадку до дерматолога. Швидше за все він пропише місцеве лікування фолікуліту на голові або іншій частині тіла маззю на основі мупіроцину. В такому випадку має сенс купити мазь Бактіаліз від вітчизняного виробника лікарських засобів – житомирської фармацевтичної фабрики Vishpha.

Особливості мазі Бактіаліз

Бактіаліз – антибіотик для місцевого застосування, що випускається у формі мазі. До її складу входять:

мупіроцин;

макрогол 4000;

макрогол 400.

Мупіроцин – основна речовина, його концентрація в мазі складає 2%. Він активно бореться з різними організмами, які викликають інфекційні захворювання шкірного покриву, є сильним інгібітором РНК і бактеріального білка. Макрогол 400 і 4000 використовуються в якості допоміжних речовин. Вони обидва відносяться до поліалкіленгліколю і відрізняються між собою молекулярної масою. Завдяки їх наявності мазь має м’яку консистенцію, зручну для нанесення на ділянки шкіри, крім цього вони сприяють її зволоженню.

Фармацевтична компанія Vishpha – ефективні препарати за доступними цінами

Українська фармацевтична компанія Vishpha прагне до того, щоб лікарські препарати по можливості мали в своєму складі якомога більше інгредієнтів натурального походження. На власному виробництві використовуються інноваційні технології та сучасні методи виробництва лікарських препаратів. Крім цього колектив компанії докладає чималих зусиль для розробки нових лікарських препаратів.

Поділитися статтею: