fbpx

Беліса

Порушення сну у підлітків

22.07.2021

Повноцінний сон є природним фізіологічним станом спокою і відпочинку, запорукою нормального функціонування організму. Підлітки повинні спати близько 9 годин на добу.

Порушення сну у підлітків- Фото 1

Під час нічного сну відбувається вироблення соматотропного гормону, який стимулює ріст тіла дитини, прискорює транспорт амінокислот в клітини, вироблення білків, впливає на ліпідний обмін і водний баланс в організмі. Скорочення часу сну порушує роботу органів і систем, надто тривала відсутність відпочинку може стати причиною зниження пізнавальних здібностей.

Безсоння у дитини характеризується відсутністю або неповноцінністю нічного відпочинку, що призводить до погіршення здоров’я підростаючого організму. Порушення сну у підлітків можуть сприяти розвитку хвороб, гормональним збоям, знижують імунітет. Безсоння (інсомнія) у підлітків є порушення сну, що характеризується неможливістю вчасно заснути, порушенням гігієни нічного відпочинку, довгим процесом засипання, чуйним сном, ранковим відчуттям нестачі відпочинку.

У підлітків з інсомнією можуть спостерігатися як окремі симптоми, так і всі характерні прояви порушення своєчасного засипання. Лікування даного розладу має на увазі комплексний підхід із застосуванням психотерапії та ефективних медикаментозних препаратів.

Якщо безсоння набуває хронічної форми, то лікує її тільки лікар. Але при нечастих епізодах порушень сну підлітку можна спробувати допомогти, придбавши комбінований препарат Беліса на рослинній основі для лікування безсоння від компанії Vishpha, який можливо купити в аптеці без рецепта.

Причини порушень сну у дитини

Розлад природного фізіологічного стану спокою і відпочинку може виникнути через психічні розлади, порушень фізіологічних функцій в підростаючому організмі.

У більшості епізодів етіологією інсомнії у підлітків є:

яскраві враження;

кінофільми, комп’ютерні ігри, смартфони перед нічним відпочинком;

стомлення в навчальних закладах, спортивних секціях;

почуття голоду, відчуття закладеної носоглотки;

вживання кави, темного шоколаду, енергетиків і т.п .;

переживання з приводу сімейних конфліктів.

Важливим фактором, що впливає на виникнення безсоння, є темперамент підлітка, методи виховання в сім’ї.

Показання до застосування фітопрепарату Беліса

Лікарський фітопрепарат Беліса в краплях застосовується при розладі сну у підлітків, забезпечує седативний, заспокійливий ефект, також використовується для терапії інших неврологічних патологій:

 

тривалі засинання;

нічний сон з пробудженнями;

психологічне перенапруження;

дратівливість, висока стомлюваність;

нейроциркуляторна дистонія (ВСД);

страхи, тривожні стани;

зниження пізнавальних здібностей.

Препарати на основі рослинних екстрактів часто виявляють свою дію в міру накопичення активних компонентів в організмі, тому приймати фітопрепарат рекомендується згідно з інструкцією.

Детальніше про препарат

Ефективний фітопрепарат Беліса має заспокійливу, спазмолітичну, легку снодійну дію, забезпечує своєчасне засипання, бореться з нервовим напруженням, нормалізує сон, забезпечуючи його необхідну тривалість, знижує дратівливість, усуває підвищену тривожність, страхи, стабілізує показники артеріального тиску, частоту серцевих скорочень, не викликає сонливості щоранку.

Купити без рецепта лікарський препарат для нормалізації сну у підлітків

Українська фармацевтична компанія Vishpha є виробником ефективних лікарських препаратів на основі натуральних рослинних і тваринних компонентів, а також з використанням синтетичних формул, які засновані на масштабних наукових розробках, експериментальних дослідженнях, спрямованих на створення високоефективних фармакологічних з’єднань.

Фармацевтична компанія Vishpha пропонує різноманітний асортимент високоякісних лікарських засобів, препаратів при порушеннях сну, від безсоння у підлітків, гіпертонії, головного болю для дорослих і дітей від 12 років, які можна купити онлайн, скориставшись інтернет-сервісом, актуальна ціна вказана на сайті.

Продаж медикаментів фармкомпанії Vishpha здійснюється через аптеки України, багато з яких працюють цілодобово і мають зручну локацію для клієнтів. Отримати замовлений товар можна в зручно розташованої аптеці вашого міста.

Поділитися статтею: