На всю нашу сім’ю з першими поривами холодного зимового вітру обрушилося прямо таки нещастя, коли все, починаючи від дітей, і закінчуючи самими дорослими членами нашої родини, буквально задихалися від кашлю. Все починалося з вологого кашлю і закінчувалося сухим, і так по черзі. Ледве один переставав кашляти, починав інший. Це був просто якийсь замкнутий круг. І, здавалося, розірвати його неможливо. Якщо сироп від кашлю купувався, то він був узконаправленного дії, доводилося купувати ще один. Але ефективного результату ми так і не домоглися.

Детальніше про препарат

І тут нам на очі потрапив Гедерін – його ми ще не пробували. Нам в аптеці його презентували як сімейний препарат від кашлю, який лікує і сухий, і вологий кашель. Купили, не замислюючись, оскільки ціна на нього цілком адекватна, в порівнянні з іншими препаратами.

Не будемо вдаватися в подробиці, відзначимо лише, що через кілька днів сухий кашель у молодших членів родини пішов і не повернувся. Вологий кашель пройшов швидше. Ми не могли повірити, що один і той же препарат так м’яко і ефективно подіяв на кожного члена нашої сім’ї – примхливих до смакових відчуттів дітей і песимістичних дорослих. Чари? Ні!

При уважному вивченні складу сиропу від кашлю стало все ясно. Сироп створений на основі сухого екстракту листя плюща. Лікування кашлю, як виявляється, ще в античні часи не обходилося без настоянок і відварів плюща.

Плющ ще в стародавні часи застосовували при кашлюку і кашлі, бронхіті та астмі. Це найефективніший засіб для лікування всіх хвороб дихальних шляхів. Справа в тому, що плющ багатий йодом, органічними кислотами, глікозидами. Цілющі властивості сиропу з плющем стають очевидними – він володіє антигрибкові, антибактеріальними і протизапальними властивостями. Усуває сухий і вологий кашель швидко і м’яко, загоюючи мікротравми горла і в той же час маючи в’язкої силою. Задушлива мокрота відходить і стан хворого полегшується практично після першого дня прийому.

Так ми знайшли нового друга і свій сімейний препарат від кашлю. Гедерін – при кашлі незамінний!