fbpx

Розтиран: всю сім’ю захистить і застуду переможе!

18.01.2018

Розтиран - природний помічник від застуди для всієї родини!

Розтиран: всю сім’ю захистить і застуду переможе!- Фото 1
Розтиран: всю сім’ю захистить і застуду переможе!- Фото 2

В останні роки зима все рідше радує нас снігом, морозом та сонцем, проте сірих та сльотовитих днів дає нам сповна, а разом з ними приходять і нескінченні застуди, що змушують нас бігти в аптеку, щоб запастися горою ліків – від головного болю, нежиті, кашлю, від ломоти в суглобах і так далі. А якщо в будинку малюк, вам знадобитися ще й окремий набір максимально безпечних дитячих засобів. Закладений ніс і кашель у дитини – і ось уже вся родина не спить цілу ніч, на ранок хворими, млявими і втомленими відчувають себе всі. Крім традиційних застуд, зимові холоди несуть з собою нестерпний біль тим, хто страждає хронічними захворюваннями опорно-рухового апарату. Ниючі біль і ломота в тілі при застуді здатні надовго вибити людину з колії, вкрай негативно позначитися на працездатності, настрої і загальному самопочутті. Однак не варто думати, що з усім перерахованим вище набором ви просто зобов’язані мати під рукою гори ліків, що полегшують життя всієї родини. Витратьте ваші гроші на щось більш приємне і краще, ніж ліки. Все, що вам потрібно придбати в аптеці – це мазь для розтирання Розтиран, препарат фармацевтичної фабрики “Vishpha”. Розтиран – це універсальне рішення проблем зі здоров’ям для всіх членів сім’ї без винятку.

Назва препарату говорить сама за себе і засіб діє саме там, де потрібно. А значить приймати таблетки немає необхідності. Розтирання, як засоби позбавлення від хвороб, відомі в медицині ще з давніх часів. Розтиран – актуальний засіб, який обов’язково має перебувати в домашній аптечці. Він в змозі позбавити вас від симптомів застуди, м’язового і суглобного болю, і до того ж може застосовуватися для лікування як дорослих, так і дітей з 3-річного віку!

Препарат Розтиран – унікальний за своїм складом і випускається у формі мазі. Його головні компоненти – натуральні ефірні масла ялиці, евкаліпта, ментолу, мускатного горіха. Фітонциди, що містяться в цих маслах, прекрасний захист від вірусів та застудних захворювань. Тимол і камфора, додаткові компоненти Розтирану, підсилюють дію ефірних масел. Крім того, Розтиран чинить знеболювальну, антисептичну та протизапальну дію на організм людини. При кашлі Розтиран наноситься на верхню частину спини. Завдяки компонентів препарату забезпечується приплив крові до шкіри, при цьому бронхи і легені звільняються від набряку, і кашель проходить. Таке лікування показано як дорослим, так і малюкам. Як мазі від застуди Розтиран прекрасно бореться з головним болем, закладенням носа і іншими неприємними симптомами. Замініть традиційні гірчичники Розтираном, і вам не знадобляться титанічні зусилля, щоб умовити дитину на таку процедуру. Ви досягнете бажаного ефекту, при цьому ваш малюк уникне неприємних відчуттів.

Препарат Розтиран – не тільки ефективний, а й безпечний, відмінний засіб при терапії распіраторних захворювань, його сміливо можна поєднувати з іншими ліками, при цьому не важливо, скільки пацієнтові років. Маючи в аптечці мазь Розтиран, можна не турбуватися з приводу застуди, він швидко позбавить від нежиті, кашлю і головного болю як дитини, так і дорослого. Розтиран – природний помічник від застуди для всієї родини!

Поділитися статтею: