fbpx

Беліса

Як позбутися головного болю?

22.07.2021

Коли болить голова, навіть улюблена справа не приносить радості і перетворюється в нестерпний процес. Больовий синдром є захисним механізмом організму, контрольованим нервовою системою і сигналізує про небезпеку.

Як позбутися головного болю?- Фото 1

Головний біль відноситься до неврологічних захворювань, може мати локалізацію в будь-якій зоні, включаючи волосяну частину, область шийних хребців, особи, внутрішньої частини голови. Найчастіше характеризується болем що тисне, спазмом судин, а також може супроводжуватися іншими проявами, ставати причиною тимчасової непрацездатності. В основі цефалгії лежить підвищена збудливість нервових клітин мозку. На підвищену збудливість нейронів мозку можуть впливати різні тригери: харчові продукти, стреси, інсомнія, зміна рівноваги між гормонами і т.д., які відіграють важливу роль у розвитку хронічних і періодичних больових відчуттів.

Етіологічні фактори головного болю

Етіологічні чинники дискомфортних відчуттів в голові різні. Хронічні стреси і психоемоційний перенапруження, зневоднення, недолік сну, інтоксикація, порушення кровообігу, зміна гормонального фону, надмірні фізичні навантаження і інші чинники можуть сприяти виникненню дискомфортних відчуттів в голові. Щоб впоратися з напругою, втомою, нервозністю, інсомнією, зниженням працездатності, неприємними відчуттями, заспокоїти, знизити клінічні симптоми головного болю, необхідно усунути вплив тригерів, чинників, що провокують запуск больового синдрому. Найпоширенішим провокуючим чинником, що викликає неприємні відчуття в голові (напруга, двосторонні больові відчуття, зазвичай не сильні, що тиснуть, пульсуючі, що стискають, монотонні), є стрес, тривожні, депресивні стани, нервові потрясіння і т.п.

Приємні враження, як і психологічні розлади, пов’язані з функціонуванням нервової системи. Гормони, які синтезуються при стресі, запускають механізми, які беруть участь в патогенезі цефалгії. Негативні емоції знижують поріг больової чутливості. Майбутня зміна погоди, суттєве коливання атмосферного тиску також можуть стати причиною спазмів судин голови у метеозалежних людей.

Зниження симптомів головного болю, викликаних стресом, психічним перенапруженням

Мінімізувати вплив факторів-провокаторів, перемогти, зупинити, знизити прояви симптомів головного болю сьогодні під силу будь-якій людині. Для цього необхідно мати під рукою спазмолітичні лікарські препарати.

Для того, щоб полегшити стан, усунути болі, напругу, спазми, здавлюючі, неприємні відчуття в голові, викликані стресом, психо-емоційним перенапруженням, знизити збудливість нервових клітин мозку, заспокоїтися, прибрати супутні неприємні симптоми, застосовують рослинний препарат Беліса від фармкомпанії Vishpha, що має седативну, гіпотензивну, спазмолітичну, протизапальну дію, який усуває неприємні відчуття в голові, знімає нервову напругу.

Сьогодні сучасні фармакологічні препарати можуть ефективно позбавити людину від дискомфорту, клінічних симптомів головного болю, суттєво послабити больовий синдром, зробити негативні прояви менш частими. Фітотерапія і профілактика цефалгії, гормональних болів орієнтовані на зниження збудженості нервових клітин мозку. Основна мета фітотерапії неприємних відчуттів в голові, пов’язаних з високою активністю больових рецепторів, збудливістю нейронів, полягає в усуненні специфічного дискомфортного почуття, зняття напруги, попутних симптомів, в швидкому відновленні працездатності людини і підвищенні якості життя.

Беліса – комбінований фітопрепарат з седативну, гіпотензивну, спазмолітичну, протизапальний ефект

Краплі Беліса на рослинній основі, розроблені компанією Vishpha, допомагають значно знизити больовий синдром цефалгії, зменшити активність больових рецепторів, збудливість нервових клітин головного мозку, усунути дискомфорт в голові.

Беліса має протизапальну властивість, забезпечує заспокійливий, антигіпертензивний ефект. Активні компоненти фітопрепарата мають сечогінну, жовчогінну властивістю, нормалізують обмін ліпідів, коригують вуглеводний метаболізм, нормалізують загальний стан організму.

Фітопрепарат знімає психо-емоційне перенапруження, ефективно заспокоює нервову систему, допомагаючи боротися зі стресами. Рослинний препарат відмінно зарекомендував себе в комплексній терапії інсомнії, неврозів, підвищеної тривожності, нервозності, головного болю напруги і швидко завоював популярність серед покупців.

Краплі Беліса від компанії Вішфа застосовуються всередину дорослими і дітьми з 12 років для полегшення симптомів головного болю, викликаних нервовим перенапруженням, інших патологій нервової системи, а також гіпертонії. Курс фітотерапії препаратом залежить від інтенсивності прояву патологічного стану, індивідуальних особливостей людини. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією до фітопрепаратів. Є протипоказання.

Купити недорого лікарський фітопрепарат Беліса в Україні

Фармацевтична компанія Vishpha пропонує різноманітний асортимент високоякісних медикаментозних засобів, препаратів для комплексного лікування, фітотерапії хвороби нервової системи і артеріальної гіпертонії для дорослих і дітей, які можна купити онлайн, ціна вказана на сайті. Отримати замовлений препарат можна в будь-якій аптеці, розташованій зручно для покупця.

Vishpha – це велика фармацевтична компанія, що працює в Україні. Протягом багатьох років ми виробляємо високоякісні фармакологічні препарати, пропонуємо покупцям лікарські засоби за доступними цінами. Роздрібний продаж медикаментів Vishpha здійснюється через аптеки України, більшість з яких працює цілодобово.

Поділитися статтею: